SIJAINTI

Areena sijaitsee Suomen parhaimpien liikenneyhteyksien keskellä. Kehärata tuo ihmiset julkisella kulkuvälineellä konsertteihin ja peleihin. Matka-aika Helsingin rautatieasemalta on 18 min., Tikkurilan keskustasta 16 min. ja lentokentältä 15 min. Liikenneyhteydet ovat hyvät Kehä III:lta ja Hämeenlinnan väylältä (E3).

SOSIAALINEN MERKITYS

VA AREENA:n käyttövuoroista n.85 % on lasten ja nuorison käytössä. Voimistelu on suuri laji Suomessa. Vantaan alueella on huutava pula talviharjoittelumahdollisuuksista. VA AREENA on vastaus tähän ongelmaan. Hanke tukee yhteiskunnalle tärkeitä arvoja, kuten yhteisöllisyys, kurinalaisuus, auktoriteettien kunnioittaminen, sääntöjen noudattaminen, pettymysten kohtaaminen, mutta myös riemujen ja onnistumisien jakaminen. Tärkeää on myös syrjäytymisen ennaltaehkäisy. Tätä on kasvatuksellinen urheilu parhaimmillaan.

ASUKKAAT

VANTAA AREENA antaa Vantaan asukkaille mahdollisuuden luonnolliseen kohtaamiseen harrastamisen parissa, mm. konsertit, tapahtumat, virikeillat, harrastetilat, kuntosali, terveysliikunta ja työhyvinvointipäivät yrityksille. 

 

VA HANKE uusin